Praktijk Raphael
 

Ons team

We stellen ons graag even voor! 

 


Anneke van Kalkeren

Anneke van Kalkeren

Na mijn PABO opleiding heb ik vanaf 2000 gewerkt op verschillende scholen in het (speciaal) basisonderwijs. Verder heb ik op verschillende manieren met kinderen en jongeren gewerkt. Sinds 2015 hebben wij als gezin een gezinshuis. Sinds 2020 heb ik mijn SKJ-registratie als jeugd- en gezinsprofessional gehaald. Ik heb een passie voor kinderen en jongeren. Ik vind het fijn om ze te zien en te begeleiden naar een positief zelfbeeld. Daarnaast heb ik als doel om gezinnen zo te kunnen helpen dat ze sterke gezinnen worden en in hun kracht komen te staan.

Sharon Worst-Ligtenberg

Sharon Worst-Ligtenberg

In 2019 ben ik afgestudeerd op het HBO Social Work. Tijdens mijn studie heb ik op verschillende plekken werkervaring opgedaan. Zo heb ik destijds in het speciaal onderwijs gewerkt. Na mijn studie ben ik allereerst gaan werken op een dagbehandeling voor kinderen en jongeren. Vanaf 2021 werk ik bij gezinshuis Ruchama en heb ik daarnaast een baan als groepsleider en schoolcoach binnen een school voor praktijkonderwijs. Ik ben enthousiast en bewogen over het werken met kinderen en jongeren. Ik hoop binnen Praktijk Raphael kinderen en jongeren verder te kunnen helpen in hun ontwikkeling en bij te dragen aan hun groei naar zelfstandigheid.

Janneke vd Kamp

Janneke vd Kamp

Ik heb HBO Social Work afgerond. In het tweede jaar van mijn studie heb ik stage gelopen bij gezinshuis Ruchama. Bij gezinshuis Ruchama ben ik na mijn stage tot op heden blijven werken. Ook liep ik stage bij een dagbesteding waar ik kinderen, tieners en jongvolwassenen hielp door middel van ervaringsleren met dieren en natuur. Daarna heb ik de minor Family & Context afgerond en stage gelopen met een ambulante gezinsbegeleider. Ik krijg er energie van als ik kinderen en jongeren kan ondersteunen in het dagelijks leven. Binnen Praktijk Raphael hoop ik kinderen en jongeren te ondersteunen en te helpen in hun identiteitsontwikkeling en groei naar wie ze zijn in de wereld van vandaag.